Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

Купити кукурудзяна олія з доставкою

  1. опис кукурудзяна олія
  2. Застосування в медицині:
  3. Виробництво. Умови зберігання.
  4. кулінарія
  5. Протипоказання:

опис

кукурудзяна олія

Склад і корисні властивості: кукурудзяна олія 100% натуральне рослинне нерафінована недезодорірованное Склад і корисні властивості: кукурудзяна олія 100% натуральне рослинне нерафінована недезодорірованное.

Склад кукурудзяної олії на 99% включає жирні кислоти: лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, міристинова, гексадеценової, арахінова, Лігноцеринова.

Властивості кукурудзяної олії підсилюють містяться в ньому токоферол (вітамін E), вітаміни груп А, F, B1, B3 (PP), K, такі мінерали як: магній, фосфор, залізо.

Застосування в медицині:

  • підвищує стресостійкість та нормалізує сон,
  • зміцнює імунну та нервову систему,
  • підвищує ефективність роботи ендокринної системи (щитовидної залози, надниркових залоз, статевих залоз),
  • підвищує рівень опору хворобам,
  • регулює згортання крові,
  • знижує ризик утворення тромбів, збільшує еластичність судин,
  • зменшує і запобігає відкладенню холестерину на стінках судин,
  • сприяє регенерації тканин, прискорює загоєння опіків,
  • зменшує пігментні плями - рекомендується протирати їх кукурудзяним маслом, а потім наносити маску з фруктовою м'якоті,
  • покращує обмін речовин.

Рекомендовано застосовувати:

  • дітям, вагітним жінкам, годуючим мамам - завдяки високому вмісту вітаміну Е,
  • при астмі,
  • при мігрені,
  • при атеросклерозі
  • при каменях у нирках,
  • при захворюваннях жовчних шляхів,
  • при захворюваннях печінки,
  • при пошкодженні шкірного покриву

Застосування в косметології:

  • для підтримки молодості шкіри і організму людини. Оскільки що входить до складу масла токоферол бореться з вільними радикалами - однієї з причин в'янення організму.
  • благотворно впливає на стан волосся, нігтів, шкіри. Для підтримки краси Ваших рук в домашніх умовах можна робити ванночки з додаванням кукурудзяного масла.
  • застосовується в косметичних процедурах для усунення алергічних реакцій, догляду за чутливою шкірою, підвищення її еластичності.
  • маски для обличчя з додаванням кукурудзяного масла дозволять розгладити дрібні зморшки, уповільнити процес старіння, а для людей з чутливою шкірою в домашніх умовах пілінг з додаванням кукурудзяного масла дозволить виглядати шкірі свіжою і сяючою.
  • маски для волосся з додаванням кукурудзяного масла дозволять позбутися від лупи, відновити структуру волосся, зменшити їх випадання, зробити волосся сильними і збільшити обсяг. Додавати кукурудзяна олія можна і в покупні шампуні і маски - результат Вас приємно здивує.

Смакові якості:

нерафінована кукурудзяна олія - це продукт темного кольору, який має яскраво вираженим ароматом і присмаком кукурудзи.

Виробництво. Умови зберігання.

Кукурудзяна олія виробляється із зародків кукурудзи (маїсу) методом холодного віджиму.

Не містить харчових добавок, ароматизаторів та консервантів, що дозволяє зберегти найбільшу кількість корисних для організму елементів.

Зберігати масло при температурі від 10 до 25 ° С.

кулінарія

Нерафінована кукурудзяна олія відмінно доповнює смак салатів, м'ясних і рибних страв, надає випічці неповторний смак і аромат.

кукурудзяна олія відмінно підходить для смаження і іншої теплової обробки.

Калорійність кукурудзяної олії: 890 ккал.

Протипоказання:

Протипоказань щодо застосування кукурудзяної олії немає. Однак не слід забувати про те, що це все-таки дуже жирний продукт, тому його не рекомендують застосовувати для жирної та комбінованої шкіри, при індивідуальній непереносимості продукту.