Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

Si ta lidhni një njeri me veten: përgjithmonë, komplot, fjalë

 1. Llojet e burrave
 2. Si të veprohet me secilën nga llojet e listuara
 3. Njeri i fortë
 4. bir
 5. mik
 6. Po sikur të mos tregojë interes
 7. miqësi e ngushtë
 8. Rregullat e përgjithshme për të gjithë

Shumë vajza me dëshirë pranojnë se janë të gatshëm të përdorin truket në këtë çështje Shumë vajza me dëshirë pranojnë se janë të gatshëm të përdorin truket në këtë çështje.

Së pari duhet të zbuloni nëse ky person është i përshtatshëm për ju dhe çfarë lloji të karakterit ai ka.


Llojet e burrave

Ekzistojnë disa lloje burra, secila prej të cilave kërkon qasjen e vet Ekzistojnë disa lloje burra, secila prej të cilave kërkon qasjen e vet.

 • Një njeri i fortë, me lehtësi fiton gratë.

  Ai është i pavarur, i sigurt, gjithmonë ka mjete të mjaftueshme për një jetë normale.

  Ashtu si gratë dhe i trajton ato pak poshtë.

 • Biri ose skllavi. Një burrë, djali i dikujt, dhe është e vështirë të harrosh, komunikoni me të.
 • Secili. Qetë, e balancuar, gjithmonë vijnë në shpëtim. Shpesh jo romantike, harron të humbasë vajzën përpara. Është e lehtë të jesh miq me të, por është pothuajse e pamundur të fillosh një marrëdhënie dashurie, pasi ai sillet sikur ai nuk e kupton se ai është një grua e bukur.

Është e lehtë të jesh miq me të, por është pothuajse e pamundur të fillosh një marrëdhënie dashurie, pasi ai sillet sikur ai nuk e kupton se ai është një grua e bukur

Si të veprohet me secilën nga llojet e listuara

Për të lidhur një njeri me veten, ju duhet të veproni në bazë të karakterit të tij.

Njeri i fortë

Për të fituar një të tillë të vështirë. Ndonjëherë duket sikur e sheh vajzën. Nuk është e vlefshme të aplikohet këtu vetëm stoli i femrave. Është më mirë të tregoni se jeni të zgjuar dhe të aftë për të mbështetur sferën e interesave të tij.

Chat me njerëz interesante dhe të vetë-mjaftueshme. Rezultatet e këtij komunikimi do të ndikojnë në bisedën tuaj. Ju herë pas here do të nxjerrësh gjykimin joalbanik dhe do të udhëheqësh argumentet e tij në mbështetje. Mundohuni të jeni interesante për të.

bir

Këtu është e nevojshme të kuptohet se një njeri i tillë po kërkon një nënë në çdo grua. Shpesh, një zonjë e tillë si një dominues i vogël dhe i kujdesshëm. Nëse ky lloj apelon për ju, vetëm atëherë filloni punën për tërheqjen e saj. Bëhu i nevojshëm, i nevojshëm për të. Kujdesuni për atë, ushqeni gjellët tuaja të preferuara. Shpesh në publik njerëzit e tillë nuk duan të tregojnë se janë skllevër, prandaj krenaria e tij para shokëve tuaj. Tregoni se mendimi i tij është ligj për ju.

mik

Një burrë nuk ka gjasa të bëjë një hap drejt afrimit.

Këtu ju duhet të bëni vetë.

Zgjidhni një mjedis të ngrohtë dhe joformal.

Nëse biseda juaj bëhet nën një gotë verë, do të jetë më e lehtë për ju.

Vazhdoni të jeni miq me të dhe njëkohësisht të zhvilloni një marrëdhënie dashurie.

Mos e ndryshoni mënyrën e zakonshme, atëherë interesi për ju nuk do të ftohet.

https://miaset.ru/psychology/pickup/how-to-bind-a-man.html

Po sikur të mos tregojë interes

Ka disa mënyra këtu Ka disa mënyra këtu. Mundohuni të merrni vëmendjen e tij.

Akti jo-standard. Shumë kujtojnë agimin e marrëdhënieve të tyre dhe thonë se vajza e pëlqente atë kur ajo ra, befas buzëqeshi, madje edhe tregoi agresion.

Për disa djem, të gjitha vajzat janë gri dhe jo tërheqëse, madje edhe ata që kanë një pamje të mbetet në mendje. Djema të tillë si zonjat e reja me mbushje të ndritshme.

Tradicionalisht . Lëreni shokun tuaj se ai është interesant për ju. Tregoni simpati - kontaktoni me emër, shikoni, bisedoni me të, kërkoni këshilla. Mos u shqetësoni nëse ai nuk do të bëjë kontakt. Për anën e tij nuk ishte një refuzim i qartë.

Të sillesh me të kështu që të nevojitet 2-3 takime. Sapo ai të mësohet me një vëmendje të tillë, ndryshoni qëndrimin e tij ndaj tij - mos e vini re atë. Çdokush që interesohet për ju. Ai pa dyshim do të presë vëmendjen dhe pa e marrë, ai do të fillojë të tregojë interes.

miqësi e ngushtë

Nëse jetoni tashmë së bashku, komunikimi në shtrat është një tregues i cilësisë së marrëdhënies tuaj. Ndjesh me siguri shenja të njerëzve të ftohjes dhe t'u përgjigjet menjëherë atyre.
Çfarë të mos bëjmë?

Rregullat e përgjithshme për të gjithë

Në video, Alex do t'ju tregojë se si t'i lidhni një njeri përgjithmonë.

Të lidhësh një njeri me veten nuk është e vështirë. Është e rëndësishme të ndiqni rregullat:

 • Vepro si karakter i një njeriu
 • Bëhuni i dobishëm
 • Falënderoni atë (sidomos në njerëz)
 • Periodikisht jepni një tronditje - tregoni se ju pëlqen djemtë e tjerë dhe jeni në gjendje ta lini atë.
 • Nëse asnjë nga këto nuk mund ta lidhë një njeri me të, komploti është mënyra e vetme dhe më e rrezikshme.

Njeriu juaj do të qëndrojë me ju për një kohë të gjatë nëse përcaktoni saktësisht llojin e tij dhe ndiqni këto rregulla.

Sekretet e grave meshkujt e joshjes

5 (100%) 6 vota

Çfarë të mos bëjmë?