Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

Si dhe si për të nxjerrë vetullat e bukur - Wonderzine

Vetullat e trasha, të natyrshme, të cilat janë konsideruar si më të bukurat dhe kohët e fundit janë shfaqur shumë produkte të reja për to. Kuptimi i larmisë së kanaçeve është i vështirë, kështu që i kujtojmë të gjitha ato ekzistuese dhe i grupuam sipas funksionit. Gjëja kryesore është të kuptoni saktësisht se si dëshironi të ndryshoni vetullat (zgjateni ato, bini në flokë, theksoni butësisht, ngjyrosni, rregulloni) dhe ne do t'ju tregojmë për mjetet e nevojshme më poshtë.

Krehër për vetullat dhe qerpikët  Teknikat e vërteta Lash Brow Groomer  Furçë vetullash  Makeup2Makeup  Furça të përdorshme për bojë për vetulla  MAC Wands për Flokë të Flakshëm Krehër për vetullat dhe qerpikët Teknikat e vërteta Lash Brow Groomer Furçë vetullash Makeup2Makeup Furça të përdorshme për bojë për vetulla MAC Wands për Flokë të Flakshëm

Grimja e vetullave është më e mira për të filluar me krehjet e tyre (ju duhet të tërhiqni paraprakisht: plagët e lëkurës pasi procedura duhet të shërohet dhe nuk duhet të ngarkohet me kozmetikë). Për këtë brushat e rrumbullakëta të përshtatshme që duken si brushat e bojërave të zakonshme. Ju mund t'i gjeni në çdo markë, kopjet e lira nuk janë shumë të ndryshme nga ato të shtrenjta. Ka forma të tjera: blogerët shpesh lavdërojnë furçën kompakte Makeup2Makeup për mos kruarje të lëkurës, por gjithashtu përshtatet edhe me qime të ngushta dhe të gjata.

Pencil dhe xhel  Smashbox Brow Tech për të shkuar  laps  Lumene Vetullat Pencil Blueberry  shënues  Anastasia Beverly Hills Brow Pen Pencil dhe xhel Smashbox Brow Tech për të shkuar laps Lumene Vetullat Pencil Blueberry shënues Anastasia Beverly Hills Brow Pen

Lapsa dhe stilolapsa janë të nevojshme për të nxjerrë flokët e zhdukur. Nëse nxjerrni një vetull në një tjetër, do të dalë në mënyrë unnatale grafike dhe në përbërjen natyrale do të tërheqë më shumë vëmendje se sa keni nevojë. Nuk ka aq shumë kërkesa për një laps: duhet të jetë mjaftueshëm i fortë dhe i mprehtë për t'u tërhequr hollë, jo për të ndryshuar (kjo është mëkati i shumë kopjeve) dhe për të mbajtur mirë. Markuesit janë më të thjeshtë: ata tërheqin një priori me kujdes, kështu që gjëja kryesore është gjetja e hijes së duhur dhe sigurohuni që shufra të mos thahet.

Vetulla e vendosur  NYX Pluhur me Vetullat Cake  Eye Shadow  MAC Eyeshadow Single Matte  Hijet me dy ngjyra  Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Vetulla e vendosur NYX Pluhur me Vetullat Cake Eye Shadow MAC Eyeshadow Single Matte Hijet me dy ngjyra Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Për të errësuar butësisht vetullat ose për të mbushur një pjesë të veçantë të saj, hijet me mat janë më të përshtatshmet, gjëja kryesore është t'i hijesh mirë ato dhe të gjesh hijen e duhur. Ju mund ta gjeni në paleta për vetullat (Anastasia Beverly Hills prodhojnë lavazhe të rehatshme me dy ngjyra) dhe në mesin e hijet e syve. Vetëm në rast, ne kujtojmë se vetulla duket e natyrshme, nëse kontura e saj e sipërme dhe fillimi nuk janë grafike, kështu që vlen të jesh i zellshëm me metodën e lagësht të vizatimit vetëm kur vizatoni majën.

Bojë vetull  RefectoSil  Krem Pigment Rezistent  MUFE Aqua Brow Corrector i Vetmuar i Vetullave  Xhel mbrojtës  Lumene boronicë Vetullat Formulimi Wax  Krem Pigment Rezistent  Ngjyra e bardhë Bojë vetull RefectoSil Krem Pigment Rezistent MUFE Aqua Brow Corrector i Vetmuar i Vetullave Xhel mbrojtës Lumene boronicë Vetullat Formulimi Wax Krem Pigment Rezistent Ngjyra e bardhë

Ndonjëherë forma e vetullave nuk ka nevojë të rregullohet (dmth., Hijet dhe lapsat nuk kanë nevojë për ndonjë gjë), por nuk dëmton të ndryshojë vetë ngjyrën e flokëve. Këtu ju do të duhet bojë për vetulla me ngjyrë për vetullat, xhel të lyer ose madje edhe ngjyra rezistente. Ky i fundit duhet të zgjidhet me shumë kujdes dhe përdorimi i tyre i parë i lihet më mirë mjeshtrit (nuk ka asgjë të turpshme për të bërë pyetje gjatë procedurës në shiritin e ballit). Nga rruga, bojë dhe xhel mund të zëvendësohet dhe një laps, nëse zbatohet me një furçë të hollë për astar.

Xhel i pastër vetull  MUFE Brow Seal Xhel transparent me vetull  Vetulla e vendosur  Elf Studio Eyebrow Kit  Xhel i pastër vetull  Art-Visage Xhel i pastër vetull MUFE Brow Seal Xhel transparent me vetull Vetulla e vendosur Elf Studio Eyebrow Kit Xhel i pastër vetull Art-Visage

Çdo vetull duket më e zhurmshme, nëse flokët nuk janë të mprehta dhe të zbutura në një drejtim. Dylli i trashë mund të përballojë fiksimin e vetullave të vështira (gjithashtu mund të jetë e lyer). Por nëse problemi nuk është në trashësi dhe elasticitet, por në gjatësinë e qimeve, do të jetë më i përshtatshëm që xhelja të zbutet dhe të rregullojë ato.

furçë  MAC 209  furçë  Koleksioni i Sephora Classic duhet të ketë një brushë angledesh # 90  furçë  MUFE 256 Definer Eyeliner Furçë furçë MAC 209 furçë Koleksioni i Sephora Classic duhet të ketë një brushë angledesh # 90 furçë MUFE 256 Definer Eyeliner Furçë

Një furçë e hollë, si MAC 209, është e përshtatshme jo vetëm për të aplikuar eyeliner, por edhe për të nxjerrë goditje (dmth. Flokët). Një furçë e sheshtë e fortë është e përshtatshme për të dyja linjat grafike dhe mbushjen e vetullit me hije, dhe me një të zbërthyer mund të tërheqë përkryer një kthesë. Nuk është e nevojshme për të blerë furça të ndara për përbërjen e vetullave, por nëse vini re se tërheqni të njëjtën furçë dhe vetullat, është e mençur të blini dyfish, në mënyrë që të mos vuani nga pastrimi i grumbullit aq shpesh.

Vetulla e vendosur  Miliard Dollar Brows Brow Buddy Kit  Highlighter dhe dylli  Milion Dollar Dollar Brow Duo Highlighter  Vetulla e vendosur  Shfleto A-Go-Go Përfitoni Brow dhe Kit Sy-Formulimi  Shtojca e stencilit  kukudh Kit Essential Kit Mbulesë Supë Vetulla e vendosur Miliard Dollar Brows Brow Buddy Kit Highlighter dhe dylli Milion Dollar Dollar Brow Duo Highlighter Vetulla e vendosur Shfleto A-Go-Go Përfitoni Brow dhe Kit Sy-Formulimi Shtojca e stencilit kukudh Kit Essential Kit Mbulesë Supë

Të gjitha të mësipërmet ju lejojnë të zgjidhni detyrat primare: t'i jepni vetullat formën e dëshiruar, ngjyrën dhe të rregulloni rezultatin deri në lajën e ardhshme. Pastaj vjen një i mitur, por jo më pak interesant: ju mund të theksoni kufirin e poshtëm të vetullit me hije të lehta ose theksues, ta bojni në një ngjyrë të ndritshme (ngjyrë me ngjyrë ose xhel mund të bëjë atë) ose pak ndryshojë formën duke përdorur gërshërë të veçantë ose klishe.