Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

Shikoni si një grua e kuqe quhet. Si ta quajmë Mbretëreshën e Spades gjatë ditës?

  1. Mund ta thërras Mbretëreshën e Spades?
  2. Si të telefononi Mbretëreshën e Spades?
  3. Si ta quajmë Mbretëreshën e Spades pa pasoja?

Secili prej jush tashmë është i njohur me karakterin nga tregimet dhe legjendat e horrorit të fëmijëve, me Mbretëreshën e Spades. Zakonisht pyetja e parë lidhet me mënyrën e thirrjes, dhe çështja e pasojave të thirrjes zbehet në sfond. Në këtë artikull do t'ju tregoj për dëmet dhe pasojat e mundshme të thirrjes së Mbretëreshës së Spades.

Bazuar në legjendën, ne kuptojmë se Mbretëresha e Spades vetë është në sferën e të vdekurve. Nëse e shqetësoni dhe e nxitni, nuk duhet të shpresoni që ajo të vijë tek ju në një gjendje shpirtërore të mirë. Mbretëresha e pikave mund të luajë një shaka mizore me ju dhe t'ju shkaktojë dëm moral dhe fizik, dhe nëse jeni me fat, ajo thjesht mund t'ju trembë. Nëse thirrja juaj nuk ka qëllime të këqija të një karakteri të keq dhe do të jeni miqësor, mbretëresha e maçeve ka shumë të ngjarë të frikësojë ju ose mund të mos duket aspak në sytë tuaj.

Nëse ju thërrisni një zonjë me maja me një grindje, duke mos besuar në aftësitë e saj, ose do të jeni armiqësor, mos prisni ndonjë gjë të mirë nga rituali. Nëse e pi atë, ajo mund të heq shpirtin dhe të lërë vetëm një trup fizik. Po, edhe ju do të ecni në tokë, dhe nga jashtë nuk do të ndryshojë asgjë në ju, por njerëzimi, të gjitha ndjenjat e bukura do të vdesin në ju, vetëm urrejtja, zemërimi dhe indiferenca ndaj gjithçkaje rreth do të mbetet.

Gjatë ritualit vetë një suffocation lehtë dhe clouding mendore nuk përjashtohet. Mos u frikësoni dhe befasoheni nëse gjatë ritit keni diçka për të bjerë ose për të thyer, ju ende e quani shpirtin nga nëntoka. Gjithashtu, menjëherë pas përfundimit të ritualit, ajo mund të fryjë nga dridhja e varrit, papritmas dyert ose dritaret mund të hapen. Mbretëresha e Spades mund të shkaktojë dëm trupor, qoftë me veten ose me ndihmën e objekteve përreth jush. Kjo mund të jetë një llambadar i varur mbi ju, një gardërobë që qëndron pranë shtratit, dritareve, pasqyrave apo sendeve të tjera.

Një mbretëreshë e maçeve në tuaj mund të lërë bruises ose skuqje në trupin tuaj. Gjithashtu, nganjëherë lë shenjat e saj në të gjithë vendin ku e quajti atë, ato mund të jenë mezi të dukshme dhe mund të duken si shenja të dallueshme të kuqe nga duart e këmbëngulur. Mbretëresha e maçeve mund të fillojë të flasë me ju ose të transmetojë disa mesazhe nganjëherë jo me gojë, dhe më tepër të pakuptueshme, për shembull, me ndihmën e objekteve të huaja do të përpiqet t'ju shpjegojë diçka.

Nuk ia vlen të presësh fjalë të mira dhe të këndshme nga zonja e pikut, ajo do të trembë dhe do të flasësh për vdekjen e afërt, kalimin e të afërmve të tu apo kafshët tuaja të preferuara, si dhe apokalipin e afërt. Pasojat më serioze mund të jenë lëndimet e këmbëve, armëve, kokës dhe organeve të brendshme. Një grua e thirrur nuk mund t'ju prekë, por ajo është mjaft në gjendje të ngjitet në trurin tuaj dhe të dëmtojë veten. Mbretëresha e pikave mund edhe, shumë varet nga koha e ditës dhe gjendja jote, dhe vendndodhja e zonjës vetë.

Këto janë vetëm pikat më themelore që mund të ndodhin kur quhen Mbretëresha e Spades. Ju nuk mund të parashikoni gjendjen e saj dhe mundësinë e përgjigjes së shpirtit të saj nga të vdekurit. Por vetë Zonja është mjaft e fortë, ajo lëviz si një shpirt që nuk mund të preket dhe shihet deri sa ajo vetë e dëshiron dhe mund të jetë e paparashikueshme. Duhet të mendoni me kujdes nëse do ta thërrisni atë dhe të jeni të sigurtë se do të keni parasysh një strategji mbrojtjeje. Thirrja e Mbretëreshës së Spades është një çështje serioze që mund të ketë pasoja serioze. Unë rekomandoj fort që të mos e telefononi, kush e di se çfarë do të vijë në mendjen e saj?

Ndoshta shumë njerëz e dinë frymën e Mbretëreshës së Spades, por vetëm pak e dinë saktësisht se si duket. Ka disa opsione, për shembull, disa pretendojnë se legjenda u ngrit për shkak të hartës me të njëjtin emër, me të cilën u shoqëruan fatkeqësi të ndryshme. Ekziston edhe një tjetër mit që Mbretëresha e Spades është fryma e xhamit të kërkuar. Çdo vit kishte gjithnjë e më shumë versione të ndryshme që ia atribuonin negativ këtë imazh femëror.

Së pari ju duhet të kuptoni pse nuk mund të telefononi Peak dame nëse është e frikshme. Nëse shpirti ndjen dyshim dhe ndonjë përvojë, atëherë mund të sulmojë, të marrë energji dhe të sjellë ndonjë dëm tjetër. Prandaj, nëse është në dyshim, është më mirë të braktisësh këtë.

Mund ta thërras Mbretëreshën e Spades?

Rezultati i ritualit lidhet drejtpërdrejt me mendimet e personit. Nëse thirrësi është i frikësuar dhe i shqetësuar ose, përkundrazi, është i prirur negativisht, atëherë fantazma do të vijë e keqe dhe nuk duhet të prisni ndonjë gjë të mirë prej tij. Për të thirrur një Mbretëresha të mirë të Spades, ju duhet të keni një qëndrim pozitiv, pasi kjo do të tërheqë shpirt i mirë . Në përgjithësi, imazhi përfundimtar varet drejtpërdrejt nga imagjinata e telefonuesit.

Rregullat se si ta thërrasin Mbretëreshën e Spades gjatë ditës:

Secili prej jush tashmë është i njohur me karakterin nga tregimet dhe legjendat e horrorit të fëmijëve, me Mbretëreshën e Spades

Ju mund të zgjidhni çdo version të ritualit, ne e ofrojmë këtë. Merrni 2 pasqyra dhe vendosni ato përballë njëri-tjetrit për të krijuar një korridor të ashtuquajtur. Organizoni disa qirinj të ndezur, merrni një në dorën tuaj dhe shikoni në pasqyra, thoni: "Mbretëresha e Spades, ai që jeton në botën pasqyrë, vjen në dritën e zbehtë të qiriut tim" .

Nëse fryma duket pozitive, mund të kërkoni ndihmë. Kishte një Mbretëreshë të Spades të tuned negativisht, thyen korridorin duke rrëshqitur pasqyrat në mënyrë që ajo të zhdukej.


Për herë të parë imazhi i zonjës së pikut u pa në kartat Tarot. Zonja e pikut në kartat u përshkrua si një vajzë e bukur, ajo ishte e armatosur me një hark dhe ajo mbajti një shigjetë të helmuar në duart e saj - imazhi i saj personalizonte drejtësinë. Në një version tjetër, ishte një vajzë e ftohtë e akullit, në vend të zemrës së saj ajo kishte një copë akulli, ajo nuk mund të ndihej - kjo kartë u interpretua si e pamundur të ndihej, ngurtësi, vetmia.

Pra, para se të përshkruani ritualet e thirrjes së zonjës së pikut, le të udhëzojmë shkurtimisht se si ta thërrasin me korrektësi një zonjë kulmore:

1. Dita para ritualit. Nëse gjatë ditës (zonja e pikut shkaktohet natën) ju keni një ndjenjë të keqe, nuk ndjeheni mirë, ose keni parë shenja të këqija ose ëndrra, është më mirë të shtyni ritin.
2. Frika. Nëse keni frikë nga paniku, atëherë të gjitha rrugët e vetëmbrojtjes do të fluturojnë nga koka, e cila mund të jetë e mbushur për ju.
3. Shpesh ndodh që një subjekt krejtësisht i ndryshëm vjen në sfidë, të gjitha për shkak të përdorimit të inventarit të gabuar, fjalëve të gabuara të thirrjes, por edhe në këtë rast rreziqet mbeten.
4. Maksimumi beson në faktin se është për ju që një grua e pikut, e bukur dhe e bukur, do të vijë, që ajo të mos ju dëmtojë, sepse ju jeni një person dhe ajo është vetëm një shpirt.
5. Për paqen e mendjes, mund të vendosni amulet mbrojtëse, një qese me kripë dhe në çdo kohë duhet të keni mundësi të ndizni dritën.

Kjo është një mënyrë mjaft e vjetër për të thirrur zonjën e pikut në shtëpi. Koha më e mirë e takimit: 12:00 - 3:00. Thirrja e gruas së ditës nuk rekomandohet. Ju do të keni nevojë për kuq buzësh të zezë ose të errët të kuq, një vend të errët me një pasqyrë dhe një qiri. Vendoseni një qiri para pasqyrës dhe vizatoni një shkallë nga lart poshtë në pasqyrë. Vizatoni një derë në majë të shkallëve. Shkallët nuk duhet të jenë shumë të vogla, të paktën pesë hapa (kjo do të na japë më shumë kohë). Pas kësaj, qetësohuni sa më shumë që të jetë e mundur, përqendrohuni në imazhin e zonjës së pikut, mbyllni sytë dhe thoni "Lady Peak vijnë" tri herë. hapeni derën dhe ngadalë filloni poshtë shkallën e pikturuar me buzëkuq. Të gjitha që ju duhet është të shpejtoni me zë të lartë dëshirën tuaj dhe të keni kohë para se zonja kulmore të kalojë në hapin e fundit. Sa më shpejt që të shprehni dëshirën tuaj - merrni një leckë dhe fshini shkallët e pikturuara dhe ndizni dritën atë orë.

Mos harroni se gjëja më e rëndësishme këtu është mendimi juaj dhe qëndrimi i brendshëm se gjithçka do të shkojë mirë dhe ju do të merrni atë që dëshironi.

Shumë njerëz dëgjuar në fëmijëri për Mbretëreshën e Spades, dhe disa madje u përpoqën për të thirrur atë. Një numër i madh tregimesh dhe mitesh lidhen me frymën e kësaj gruaje. Shumë besojnë se Mbretëresha e Spades është fantazma e një magjistari, i cili jo vetëm që sjell shumë probleme dhe fatkeqësi, por gjithashtu mund ta marrë atë përmes xhamit në kërkim. Shpesh njerëzit e quajnë Top Dame për interes si një lojë. Ka shumë ritualë që ndihmojnë të ndjellin shpirtin, të marrin përgjigje për pyetjet dhe gjithashtu të kryejnë të dashurën. Imazhi i Mbretëreshës së pikave varet shumë nga imagjinata, prandaj është e rëndësishme të kesh një ide të mirë për pamjen e saj.

Si të telefononi Mbretëreshën e Spades?

Përpara se të vazhdoni me përshkrimin e ritualit, vlen të qëndroni në disa pika të rëndësishme. Së pari, nëse është e frikshme, atëherë nuk duhet as të filloni ritualin, përndryshe gjithçka mund të përfundojë në një mënyrë tepër të mjerueshme. Së dyti, fryma në zhvillim mund të jetë krejtësisht ndryshe nga imazhi i pritur. Mos u frikësoni dhe ndërprisni ritualin, sepse nëse Mbretëresha e Spades nuk largohet, shumë pasoja të pakëndshme mund të ndodhin. Para se të telefononi frymën e Mbretëreshës së Spades, për të mbrojtur veten përgatitni pajisje mbrojtëse. Për shembull, ju mund të përdorni imazhe të Runes, kripë, lutje, etj. Dhe, sigurisht, si në çdo magji, besimi në një rezultat pozitiv është shumë i rëndësishëm.

Konsideroni mundësinë më efektive dhe më popullore për të thirrur drejt Mbretëreshën e Spades. Për ritualin e punës, rekomandohet që ta mbash atë nga 23-00 deri në 3-00. Dhoma duhet të jetë e errët, e vetmja dritë e pranueshme - një qiri djegës. Është e rëndësishme që dhoma të ishte një pasqyrë. Vendoseni qirinjë në një mënyrë të tillë që drita e tij të pasqyrohet në pasqyrë. Merrni një buzëkuq ngjyrë të errët dhe tërheqni një derë dhe një shkallë në xhami. Mbyllni sytë dhe thoni 3 herë:

"Mbretëresha e Spades, të vijnë!"

Pa hapur sytë, filloni të shihni se si shpirti hap derën e pikturuar dhe zbret shkallët. Kur je i sigurt se Mbretëresha e Spades ka mbërritur, ju mund t'i hapni sytë. Nëse çdo gjë është bërë si duhet, do të shfaqet shpirti dhe ju mund t'i kërkoni atij të përmbushë dëshirën e tij të çmuar. Për ta bërë këtë, ta formulojmë qartë atë, tregoni dhe imagjinoni se si u bë e vërtetë. Është e rëndësishme të dimë jo vetëm se si ta quajmë Mbretëresha e Spades në shtëpi, por edhe si ta ngisnim atë përmes qelqit në kërkim. Pas përfundimit të ritualit, është e nevojshme që plotësisht të fshihet gjithçka që ishte në pasqyrë. Nëse çdo gjë është bërë në rregull, atëherë së shpejti mund të mbështeteni në përmbushjen e dëshirës.

Si mund ta quani ndryshe Mbretëresha e Spades?

Për këtë ritual pas perëndimit të diellit, parfumoni parfumin tuaj të preferuar dhe dilni jashtë. Qëndroni përballë një ndërtese shumëkatëshe dhe shikoni në dritaret e katit të tretë, është e rëndësishme që dritat të mos digjen në to. Pa shikuar larg, përsërisni 3 herë:

"Mbretëresha e Spades Come!"

Nëse shfaqet një fantazmë, ai me siguri do të ndizet në dritare.

Një opsion tjetër, si ta quajmë Mbretëreshën e Spades, në mënyrë që ajo të përmbushë dëshirën, mbahet pikërisht në mesnatë. Zgjidhni dhomën më të errët të banesës. Merrni një pasqyrë dhe përhapeni atë me sapun. ndezur Një opsion tjetër, si ta quajmë Mbretëreshën e Spades, në mënyrë që ajo të përmbushë dëshirën, mbahet pikërisht në mesnatë Vendoseni qirinjën në mënyrë që flaka të pasqyrohet në pasqyrë. Rekomandohet të vendosni një shami koke ose ndonjë kepucë tjetër, në mënyrë që të gjitha flokët të jenë plotësisht të fshehura. Merrni një kartë me imazhin e Mbretëreshës së Spades dhe çojeni në pasqyrë, në mënyrë që imazhi të pasqyrohet mirë. Shikoni në pasqyrë dhe pritni sinjalet. Nëse shfaqet trekëndësha e bardhë, kjo do të thotë që shpirti është në një pozitë të mirë dhe mund të bëni një dëshirë. Çdo imazh tjetër tregon se rituali ia vlen të ndalesh.

Si ta quajmë Mbretëreshën e Spades pa pasoja?

Ju nuk duhet të thërrisni një fantazmë me një tallje ose me ndonjë negative. Një sjellje e tillë do të perceptohet nga fryma si një sfidë. Për të mbrojtur veten nga lëndimet dhe pasojat e tjera negative të Mbretëreshës së Spades, ju mund të përdorni lloje të ndryshme mbrojtje. Për shembull, përdorni amulet, etj.

Kush është Mbretëresha e Spades? Kjo është një grua e zakonshme nga një kuvertë kartash. Pse të gjithë kanë frikë nga ajo, dhe, për shembull, jo mbreti i pikave? Disa njerëz në këtë llogari thonë se sapo ajo u përshkrua keq në kartat (pyes veten kur ishte?), Të tjerë besojnë se ngjyra e zezë e kostumit të pikut, që gjoja simbolizon diçka të pahijshme, është të fajësohet për gjithçka. Bëhu që të jetë e mundur, dhe zonja nga kuvertë e kulmit ende identifikon me magjistare që sjell dështime dhe madje ... vdekje! Ka shumë legjenda për të sot. Kjo grua e tmerrshme është e personifikuar me shpirtin që jeton në botën e qelqit në kërkim, dhe nëse e quani atë, mund ta mbytni atë!

Imazhi i saj i keq u formua nga tregimet dhe legjendat rreth saj. Ai u ushqye nga energji dhe mister i pafavorshëm. Deri më sot, misteri i kësaj gruaje nuk u jep pushim njerëzve që kërkojnë mënyra më të ndryshme për të thirrur Peak Dame, imazhi i saj nxit mendjet e shumë njerëzve, dhe ekspertët mbi fenomenet paranormale vetëm i shtrëngojnë shpatullat e tyre ... Dhe të gjithë sepse ajo ... ekziston! Jo, sigurisht, nuk mund ta besoni dhe ta thërrisni këtë deklaratë të pakuptimtë, por mbani mend: nëse jeni skeptikë, atëherë kjo nuk do të thotë se nuk ka asgjë mistike! Siç thonë ata, nëse vuajnë gjatë ...

Faza e parë

Harrojeni për çdo shkallë të pikturuar me buzëkuq në pasqyrë. Kjo është metoda e "gjyshes". Nëse vërtet dëshironi të përjetoni frikë, atëherë ne ju ofrojmë një mënyrë reale për të thirrur Mbretëreshën e Spades. Harrojeni për çdo shkallë të pikturuar me buzëkuq në pasqyrë

  1. Mos harroni një të vërtetë: duhet ta quani të gjithë vetëm! Mos fto shokë. Të gjitha flasin për faktin se të dy duken të mos jenë kaq të frikshme - kjo është absurditet i plotë. Dy ose më shumë njerëz janë shpërndarja e energjisë në të djathtë dhe në të majtë ... Nuk ka asnjë pikë ... Duhet të jeni të vetmuar për bandën e energjisë që do të drejtohet drejt pasqyrave.
  2. Duhet të jetë e errët në dhomë dhe jashtë dritares. Po, kjo procedurë kryhet vetëm natën. Ju do të duhet të gjitha pasqyrat (të paktën tre) që keni në shtëpi dhe një qiri. Ju do të bëni një korridor në qelqin në kërkim - një stimul energjik-mendor i fuqishëm.
  3. Ne vendosëm pasqyrën më të madhe në mes të tryezës dhe pjesën tjetër rreth saj. Rezulton një korridor i pafund ... Fikni dritën. Ju jeni në errësirë ​​të plotë. Ndizni një qiri të përgatitur paraprakisht dhe vendoseni përpara pasqyrës qendrore në mënyrë që të ndriçojë të gjithë korridorin në mënyrë të barabartë.
  4. Ne shënojmë me një artikull të veçantë: sigurohuni që të mbyllni të gjitha dyert dhe dritaret me zinxhirë! Ky është një kusht i domosdoshëm. Ju do të kuptoni pse më vonë. Pra, gjithçka është gati për sfidën.

Si ta quajmë Mbretëresha e Spades. Faza e dytë

Faza e dytë

Mos e përsëris këtë!

E drejta për të besuar ose jo, sigurisht, është e jotja. Por në çdo rast, ne nuk ju këshillojmë të mbani mend se si ta quani Lady Spades, dhe, veçanërisht, ta përsërisni këtë në shtëpi. Natyrisht, askush nuk mund të garantojë sjelljen e kësaj krijesëje, por nëse zonja nuk e mbyt, ajo mund ta bëjë atë të çmendur, ashtu siç ndodhi me Hermanin në historinë e njëjtë të Aleksandër Pushkinit.

Mund ta thërras Mbretëreshën e Spades?
Si të telefononi Mbretëreshën e Spades?
Si ta quajmë Mbretëreshën e Spades pa pasoja?
Unë rekomandoj fort që të mos e telefononi, kush e di se çfarë do të vijë në mendjen e saj?
Mund ta thërras Mbretëreshën e Spades?
Si të telefononi Mbretëreshën e Spades?
Si mund ta quani ndryshe Mbretëresha e Spades?
Si ta quajmë Mbretëreshën e Spades pa pasoja?
Kush është Mbretëresha e Spades?
Pse të gjithë kanë frikë nga ajo, dhe, për shembull, jo mbreti i pikave?