Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

Karakteri në gishta. Si të përcaktohet natyra e një personi me gishta.

  1. Tiparet e karaktereve në gishta
  2. Përcaktoni karakterin e gjatësisë së gishtërinjve
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. A. Pjesa e sipërme e gishtit është më e madhe se e ulët.
  7. B. Fjalët e gishtave janë pothuajse të njëjta.
  8. C. Pjesa e poshtme e gishtit është më e gjatë se e lartë.

Me këtë test të thjeshtë mund të zbuloni se çfarë është një person në dashuri.

Vetëm shikoni nga afër në dorë! Vini re se sa kohë gishti i vogël është në lidhje me gishtin unazor.

Ndoshta ky test do të duket qesharake dhe absurde. Por në edicionin tonë përkoi me të gjithë! Përveç kësaj, shkencëtarët e lidhin gjatësinë e gishtit të vogël me sasinë e testosteronit dhe estrogjenit në gjak, dhe kjo është më e vështirë për të argumentuar.

Dhe kjo nuk është shumë e rëndësishme. Thjesht - është kurioz dhe gjithçka. Shikoni shpejt gishtin e vogël!

Shikoni nga pjesa e prapme e dorës tuaj. Vrima e gishtit të vogël arrin vijën që ndan falangat e sipërme. unazë gishti ? Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?

1. Nëse gishti juaj i vogël në gjatësi arrin saktësisht në nyjen e fundit të unazës, atëherë kjo është më e mira që mund të jetë! Ju jeni gjeni i komunikimit me seksin e kundërt!

Ju keni një tërheqje magjike, e cila është e pamundur për t'u shpjeguar, por ndihet në distancë dhe nuk ju injoron. Ju vetë keni aftësi të përsosura të komunikimit. Nëse keni pasur mundësinë të jeni vetëm me objektin e vëmendjes tuaj, atëherë mund të jeni të sigurt se jeni të garantuar suksesi!

Pra, mos mendoni shumë gjatë, duke shprehur ndjenjat tuaja! Mundohuni t'i besoni intuitës tuaj dhe gjithmonë buzëqeshni.

2. Nëse gishti juaj i vogël kalon vijën e nyjës së sipërme të gishtit unazor ...

... kjo do të thotë që partneri juaj është shumë me fat. Nuk ka më shumë mik të besueshëm dhe të devotshëm, sesa ju. Megjithatë, ju nuk jeni i privuar nga shkathtësia dhe dinë të jeni shumë të ëmbël dhe simpatik kur të doni. Dhe jo vetëm me partnerin tuaj. Prandaj, shpesh zgjon xhelozi, dhe me të, pasion. Por, rastësisht, kjo është modeli juaj.

Ju shprehni ndjenjat tuaja shumë natyrisht. Mirësia dhe vitaliteti juaj i lindur si një magnet ju tërheq! Ju jeni në gjendje të ngrohni në rrezet e tyre një person afër.

Por mos harroni se nganjëherë njerëzit nuk mund të besojnë në sinqeritetin tuaj dhe sjellja juaj duket e panatyrshme për ta. Prandaj, në fazat e hershme të takimit, ndonjëherë mund të keni disa vështirësi. Por mos kini frikë nga kjo. Shikoni me kujdes në sytë e të zgjedhurit tuaj, intuita juaj e fuqishme do t'ju tregojë se çfarë të bëni.

3. Nëse gishti juaj i vogël nuk arrin në vijën e anës së sipërme të gishtit unazor ...

... atëherë ju jeni shumë të kërkuar në dashuri. Ju gjithmonë dëshironi që gjithçka të jetë juaji. Ju u jepni njerëzve cilësi të caktuara përpara dhe presini reagime "të drejta" prej tyre. Dhe nëse ata janë të ndryshëm nga ajo që keni imagjinuar, atëherë bëheni të zhgënjyer pashpresë. Ky është faji juaj, por në të njëjtën kohë, dhe një avantazh i madh. Ju e dini saktësisht se çfarë doni. Prandaj, ju nuk do të shkëmbeheni për asgjë.

Nëse takon një person që është me të vërtetë "juaj", atëherë do ta njihni atë nga e para e dytë. Sjellja juaj nuk mund të quhet e thjeshtë dhe e thjeshtë. Zakonisht, njerëzit janë pak të habitur nga paqartësia juaj. Por ju jeni shumë tërheqës. Kombinimi i atraktivitetit dhe misterit jep atë përzierje shpërthyese që punon pa u lodhur.

Nga takimi i parë ju arrini ta ktheni kokën në partnerin tuaj të ardhshëm. Dhe nëse nuk e lini atë pas takimit të parë, atëherë, ka shumë të ngjarë, ai hyri në rrjetin tuaj. Dhe më tej, kohëzgjatja dhe natyra e marrëdhënies tuaj do të varet tërësisht nga ju.


Çfarë mund të tregojë për një person gishtat e tij dhe nëse ia vlen të besohet. Zbuloni se si klasifikimi i dorës i klasifikon njerëzit me gisht.

Një person i vëmendshëm gjithmonë fiton një avantazh ndaj atyre që nuk janë mjaft të vëmendshëm ndaj njerëzve. Ky rregull është kuptuar nga shumë njerëz dhe për këtë arsye ka shumë metoda të ndryshme që ndihmojnë për të njohur më mirë homologun tuaj, duke përfshirë edhe ndihmën e praktikave të vjetra. Mësoni se çfarë shkenca të kantjerisë këshillon t'i kushtojë vëmendje.

Tiparet e karaktereve në gishta

Për të marrë një pamje më të qartë të bashkëbiseduesit, duhet të përqendroheni në duart e tij dhe të shikoni strukturën e furçës. Për ata që janë të interesuar në kinkaleri, një teknikë e tillë do të ndihmojë për të nxjerrë konkluzione të përafërta për prirjet e një personi kur nuk mund të mbash një sesion të plotë (shih kodrat dhe linjat).


Zakonisht, njerëzit gesticulate gjatë marrëdhënie dhe të sigurojë një mundësi për të shqyrtuar tiparet e përgjithshme të pëllëmbë. Pra, kur vija ku pëllëmba dhe gishtat janë të kombinuara është një vijë e drejtë, kjo mund të tregojë disa egoizëm të një personi. Para se të jesh ai që preferon të bësh biznes me ata interesat e të cilëve përkojnë me planet e tij personale. Përndryshe, një individ i tillë bën kontakt nëse është e mundur të prekë zemrën e tij.

Nëse linja i ngjan një trekëndëshi, me një person të tillë është më mirë të mos ecësh përpara në biznes apo në marrëdhënie, por duhet të zgjedhësh një qasje fleksibile. Njerëzit e këtij lloji duan që mendimet e tyre të dëgjohen dhe të respektohen. Ata vlerësojnë bashkëbiseduesit e sjellshëm dhe të mirëpritur dhe janë të gatshëm të dëgjojnë dhe ofrojnë të gjithë ndihmën e mundshme.

Arka e vijës do të thotë dëshirën e një personi për sukses në përpjekjet e tyre. Një partner i tillë është në gjendje të japë këshilla të vlefshme dhe ju mund t'i dëgjoni udhëzimet e tij. Këta njerëz, si rregull, janë të pajisur me intuitë dhe mund të ofrojnë disa mundësi për të dalë nga një situatë e vështirë.


Përcaktoni karakterin e gjatësisë së gishtërinjve

Vlera e madhe kalldrëmja cakton se sa kohë janë gishtat e një personi. Historikisht, gishtat e një luftuesi dhe një muzikant ishin shumë të ndryshëm. Në fund të fundit, dikush duhej të mbante fort në dorën e tij një shpatë ose shtizë, dhe e dyta - për t'i sjellë njerëzit kënaqësi me lojën e tij, duke nxjerrë tinguj. Ekspertët besojnë se kjo është fati i ardhshëm që përcakton cilat gishta një person ka nga lindja.

Gishtat e shkurtëra tregojnë se pronari i tyre mund të jetë i prirur për të vënë mendimin e tij në ballë dhe fjalët e të tjerëve ndonjëherë mbeten të mesme. Ky rregull zbatohet për të dy të afërmit dhe kolegët. Shumica e këtyre njerëzve u pëlqen t'u kushtojnë vëmendje dhe të vënë në të. Dhe madje edhe ata qetësues nga kjo listë fshehurazi dëshirojnë që një ditë të gjithë të binden për talentet e tyre të jashtëzakonshme.

Gjatësia mesatare tregon se ky person po përpiqet të kontrollojë emocionet e tij dhe nuk i pëlqen kur dalin konflikte. Një faktor i rëndësishëm për të është një ekzistencë paqësore dhe miqësore. Ndonjëherë këta njerëz duan të jenë pak dembelë, por nëse është e nevojshme, ata shpejt ngrihen dhe mund të bëjnë mjaft punë.

Gishtat e gjata thonë se një person i tillë ndonjëherë pëlqen të jetë vetëm dhe aspak të mungojë turma tjetër pranë tij. Këta njerëz dallohen nga fakti se ata janë në gjendje të kthejnë jetën e përditshme të mërzitshme në një festë të vërtetë vetëm nga prania e tyre. Është gjithmonë interesante me ta.


Është gjithmonë interesante me ta

Figura 1a tregon gishtat me formë katrore. Kjo është një shenjë e angazhimit për një jetë të matur dhe dashuri për mallrat tokësorë.

Vetëm shikoni nga afër në dorë! Vini re se sa kohë gishti i vogël është në lidhje me gishtin unazor. Ndoshta ky test do të duket qesharake dhe absurde. Por në edicionin tonë përkoi me të gjithë! Përveç kësaj, shkencëtarët e lidhin gjatësinë e gishtit të vogël me sasinë e testosteronit dhe estrogjenit në gjak, dhe kjo është më e vështirë për të argumentuar. Dhe kjo nuk është shumë e rëndësishme. Thjesht - është kurioz dhe gjithçka. Shikoni shpejt gishtin e vogël!

Shikoni nga pjesa e prapme e dorës tuaj. A e kap maja e gishtit të vogël në vijën që ndan shkallën e sipërme të gishtit unazor? Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?

1

Nëse gishti juaj i vogël arrin saktësisht në të fundit të bashkuar të gishtit unazor, atëherë kjo është më e mira që mund të jetë! Ju jeni gjeni i komunikimit me seksin e kundërt!

Ju keni një tërheqje magjike, e cila është e pamundur për t'u shpjeguar, por ndihet në distancë dhe nuk ju injoron. Ju vetë keni aftësi të përsosura të komunikimit. Nëse keni pasur mundësinë të jeni vetëm me objektin e vëmendjes tuaj, atëherë mund të jeni të sigurt se jeni të garantuar suksesi! Pra, mos mendoni shumë gjatë, duke shprehur ndjenjat tuaja! Mundohuni t'i besoni intuitës tuaj dhe gjithmonë buzëqeshni.

2

Nëse gishti juaj i vogël kalon vijën e nyjës së sipërme të gishtit unazor ...

... kjo do të thotë që partneri juaj është shumë me fat. Nuk ka më shumë mik të besueshëm dhe të devotshëm, sesa ju. Megjithatë, ju nuk jeni i privuar nga shkathtësia dhe dinë të jeni shumë të ëmbël dhe simpatik kur të doni. Dhe jo vetëm me partnerin tuaj. Prandaj, shpesh zgjon xhelozi, dhe me të, pasion. Por, rastësisht, kjo është modeli juaj.

Ju shprehni ndjenjat tuaja shumë natyrisht. Mirësia dhe vitaliteti juaj i lindur si një magnet ju tërheq! Ju jeni në gjendje të ngrohni në rrezet e tyre një person afër.

Por mos harroni se nganjëherë njerëzit nuk mund të besojnë në sinqeritetin tuaj dhe sjellja juaj duket e panatyrshme për ta. Prandaj, në fazat e hershme të takimit, ndonjëherë mund të keni disa vështirësi. Por mos kini frikë nga kjo. Shikoni me kujdes në sytë e të zgjedhurit tuaj, intuita juaj e fuqishme do t'ju tregojë se çfarë të bëni.

3

Nëse gishti juaj i vogël nuk arrin në vijën e anës së sipërme të gishtit unazor ...

Dhe përsëri, studimet e sociologëve dhe psikologëve po përpiqen të nxjerrin faqet sekrete të mendjes suaj nënndërgjegjeshëm dhe të gjejnë lidhjen mes trupit dhe karakterit. Sytë janë pasqyra e shpirtit. Në këtë rast gishtërinj të mëdhenj duart - një pasqyrë e karakterit.

Pra, nëse besoni studimin, pastaj me gishtërinjë, ose më mirë nga raporti i gjatësisë së farave gisht i madh duart, mund të zbuloni se cili do të jetë personi në marrëdhënie. Pra shikoni dhe vini re, nëse doni të bini në dashuri me këtë apo jo.

A. Pjesa e sipërme e gishtit është më e madhe se e ulët.

Njerëz të pasionuar, ata nxitojnë në dashuri me kokat e tyre dhe pa marrë parasysh. Puna, studimi dhe pjesa tjetër e botës zhduket krahasuar me objektin e adhurimit. Nëse, Zoti na e ndalon, partneri juaj është vonuar në përgjigjen e korrespondencës ose papritmas nuk e merr telefonin, mund të heqë çatinë dhe pasojat do të jenë të paparashikueshme. Kështu, gjenet një det i thirrjeve të humbura dhe SMS, duke lëvizur pa probleme nga pyetjet e buta në kërcënime histerike dhe më tej tek fjalët e pendimit. A e njeh veten? :)

B. Fjalët e gishtave janë pothuajse të njëjta.

Njerëz të tillë janë të qetë dhe të arsyeshëm pa marrë parasysh se çfarë ndodh atje. Ata planifikojnë me kujdes jetët e tyre dhe jetën e të dashurve të tyre dhe nuk ka rëndësi nëse janë çështje të brendshme apo marrëdhënie romantike.
"Honey, më 20 korrik ne do të shkojmë tek mom. Mos planifikoni asgjë. "
Kjo qasje çon në faktin se marrëdhëniet mund të zhvillohen ngadalë dhe ngadalë. Çdo hollësi do të mendohet, çdo veprim peshon. Nëse një marrëdhënie e tillë ju tensionon, mendoni përpara, sepse nuk do të jetë më mirë.

C. Pjesa e poshtme e gishtit është më e gjatë se e lartë.

Njerëzit me këto gishta kanë tendencë të frymëzojnë besimin e të tjerëve. Ata janë të arsyeshëm dhe të vëmendshëm. E prirur për të menduar për atë që po ndodh me ta dhe përreth tyre. E njëjta gjë vlen edhe për marrëdhëniet e dashurisë. Dhe edhe nëse takojnë dikë të veçantë, atëherë ka një shans të madh që të mos dalë asgjë - shumë mendime: "Pse? Dhe nëse ... "

Me këtë test të thjeshtë mund të zbuloni se çfarë është një person në dashuri.

Vetëm shikoni nga afër në dorë! Vini re se sa kohë gishti i vogël është në lidhje me gishtin unazor. Ndoshta ky test do të duket qesharake dhe absurde. Por në edicionin tonë përkoi me të gjithë! Përveç kësaj, shkencëtarët e lidhin gjatësinë e gishtit të vogël me sasinë e testosteronit dhe estrogjenit në gjak, dhe kjo është më e vështirë për të argumentuar. Dhe kjo nuk është shumë e rëndësishme. Thjesht - është kurioz dhe gjithçka. Shikoni shpejt gishtin e vogël!

Shikoni nga pjesa e prapme e dorës tuaj. A e kap maja e gishtit të vogël në vijën që ndan shkallën e sipërme të gishtit unazor? Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?

1. Nëse gishti juaj i vogël në gjatësi arrin saktësisht në nyjen e fundit të unazës, atëherë kjo është më e mira që mund të jetë! Ju jeni gjeni i komunikimit me seksin e kundërt!

Ju keni një tërheqje magjike, e cila është e pamundur për t'u shpjeguar, por ndihet në distancë dhe nuk ju injoron. Ju vetë keni aftësi të përsosura të komunikimit. Nëse keni pasur mundësinë të jeni vetëm me objektin e vëmendjes tuaj, atëherë mund të jeni të sigurt se jeni të garantuar suksesi! Pra, mos mendoni shumë gjatë, duke shprehur ndjenjat tuaja! Mundohuni t'i besoni intuitës tuaj dhe gjithmonë buzëqeshni.

2. Nëse gishti juaj i vogël kalon vijën e nyjës së sipërme të gishtit unazor ...

... kjo do të thotë që partneri juaj është shumë me fat. Nuk ka më shumë mik të besueshëm dhe të devotshëm, sesa ju. Megjithatë, ju nuk jeni i privuar nga shkathtësia dhe dinë të jeni shumë të ëmbël dhe simpatik kur të doni. Dhe jo vetëm me partnerin tuaj. Prandaj, shpesh zgjon xhelozi, dhe me të, pasion. Por, rastësisht, kjo është modeli juaj.

Ju shprehni ndjenjat tuaja shumë natyrisht. Mirësia dhe vitaliteti juaj i lindur si një magnet ju tërheq! Ju jeni në gjendje të ngrohni në rrezet e tyre një person afër.

Por mos harroni se nganjëherë njerëzit nuk mund të besojnë në sinqeritetin tuaj dhe sjellja juaj duket e panatyrshme për ta. Prandaj, në fazat e hershme të takimit, ndonjëherë mund të keni disa vështirësi. Por mos kini frikë nga kjo. Shikoni me kujdes në sytë e të zgjedhurit tuaj, intuita juaj e fuqishme do t'ju tregojë se çfarë të bëni.

3. Nëse gishti juaj i vogël nuk arrin në vijën e anës së sipërme të gishtit unazor ...

... atëherë ju jeni shumë të kërkuar në dashuri. Ju gjithmonë dëshironi që gjithçka të jetë juaji. Ju u jepni njerëzve cilësi të caktuara përpara dhe presini reagime "të drejta" prej tyre. Dhe nëse ata janë të ndryshëm nga ajo që keni imagjinuar, atëherë bëheni të zhgënjyer pashpresë. Ky është faji juaj, por në të njëjtën kohë, dhe një avantazh i madh. Ju e dini saktësisht se çfarë doni. Prandaj, ju nuk do të shkëmbeheni për asgjë.

Nëse takon një person që është me të vërtetë "juaj", atëherë do ta njihni atë nga e para e dytë. Sjellja juaj nuk mund të quhet e thjeshtë dhe e thjeshtë. Zakonisht njerëzit janë pak të habitur nga paqartësia juaj. Por ju jeni shumë tërheqës. Kombinimi i atraktivitetit dhe misterit jep atë përzierje shpërthyese që punon pa u lodhur.

Nga takimi i parë ju arrini ta ktheni kokën në partnerin tuaj të ardhshëm. Dhe nëse nuk e lini atë pas takimit të parë, atëherë, ka shumë të ngjarë, ai hyri në rrjetin tuaj. Dhe më tej, kohëzgjatja dhe natyra e marrëdhënies tuaj do të varet tërësisht nga ju.

Mos harroni se kjo është vetëm një provë që nuk bazohet në ndonjë hulumtim. Buzëqeshë gjatë leximit të tij. Por është e mundur që, si në rastin tonë, ai arriti pikën! Dhe ju dha një arsye për të menduar. Sidoqoftë, sa e mirë dhe e lumtur ju do të jeni në dashuri - varet vetëm nga ju!

Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?
A e kap maja e gishtit të vogël në vijën që ndan shkallën e sipërme të gishtit unazor?
Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?
A e njeh veten?
Dhe edhe nëse takojnë dikë të veçantë, atëherë ka një shans të madh që të mos dalë asgjë - shumë mendime: "Pse?
A e kap maja e gishtit të vogël në vijën që ndan shkallën e sipërme të gishtit unazor?
Apo është më i shkurtër, ose ndoshta më i gjatë?