Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

A keni vetullat ekspresive?

  1. Si mund t'i ngjyrosem vetullat?
  2. Si të pikturoj vetullat bojë?

Postuar nga Yuliya Romanova 06/10/2018

Vetullat konsiderohen një kornizë, një kornizë e fytyrës. Bukuria e syrit varet prej tyre, forma e zgjedhur mirë e bën fytyrën më të re dhe më të freskët. Mund të marr një vetull profesionist, atëherë vetëm duhet të siguroheni që vetullat të mos jenë të mbipopulluara dhe të ruajnë ngjyrën. Ka disa mënyra për të ngjyrosur vetullat, dhe secili ka përparësitë e veta.

Si mund t'i ngjyrosem vetullat?

Para së gjithash, duhet të vendosni për ngjyrën. Paint që mund të blihet në dyqan https://elan.net.ua/catalog/gel-kraska-dlya-brovej-lan , duhet të kombinohen siç duhet me një hije të flokëve, përndryshe vetullat do të dalin të panatyrshme. Përveç bojës, mund të aplikoni:
• Pencil. Duhet të mprehet mirë. Vetullat duhet të "tërheqin" me goditje delikate dhe vetëm pas aplikimit të mjeteve tonale. Është e këshillueshme të zgjidhni një propozoj të fortë, dhe nëse është e butë, laps duhet të ruhet në frigorifer. Ka shumë të dashuruar me lapsa me shumë dylli, por duhet të mbahet mend se vija prej tyre është e yndyrshme dhe e gjerë. Për të rregulluar atë ju duhet të aplikoni pluhur.
• Hijet e vetullave. Në paleta të hijeve të tilla një numër i madh i hijeve, pra, të zgjedhin të tillë që vetullat të duken natyrshëm nuk është e vështirë. Pas aplikimit të hijet sy, ju duhet të krehni vetullat për të hequr kozmetikë të tepërt dhe për të arritur një ngjyrë uniforme.
• Njollat ​​e këna. Një procedurë mjaft e sigurt, pas së cilës ngjyra në lëkurë zgjat 15-20 ditë. Dhe flokët do të mbeten të errët deri në një muaj e gjysmë. Është më mirë të bësh një ngjyrosje të tillë në sallon - gabimi më i vogël do të prishë edhe përbërjen më të sofistikuar.
• Tattoo. Mënyra më e "gjatë-luajtur" për të bërë vetullat ekspresive. Së pari duhet t'u jepni atyre formën e duhur dhe vetëm pas 2-3 ditëve mund të zbatohet piktura. Heqja e flokëve çon në shfaqjen e plagëve mikroskopike, dhe ndikimi i bojës në to mund të shkaktojë një proces inflamator.
Bojë xhel është një risi që është e përshtatshme për t'u përdorur. Nuk rrjedh, është e lehtë të shpërndahet saktësisht aty ku është e nevojshme. Është e nevojshme të fitoni një bojë të nivelit profesional - kështu që ju mund të arrini një ngjyrë uniforme pa efekte anësore.

Si të pikturoj vetullat bojë?

Zakonisht kit përmban vetë bojën, një oksidues, si dhe pajisje shtesë për përdorim të përshtatshëm. Bojra është e përzier me një agjent oksidues dhe aplikohet tek vetullat për një periudhë të caktuar, pastaj është larë. E tepërta hiqet me një locion të veçantë. Do të ishte mirë të zbuste lëkurën me një vaj kozmetik, si argan, - bojë e thahet, që do të thotë se mund të shkaktojë lëkurën. Rezultati do të jetë vetullat shprehëse të formës së saktë, që e bëjnë pamjen të hapur.

Si mund t'i ngjyrosem vetullat?
Si të pikturoj vetullat bojë?
Si mund t'i ngjyrosem vetullat?
Si të pikturoj vetullat bojë?