Популярные статьи
Новости
Интернет-портал «Неформальное образование для всех поколений» - одна из самых мощных платформ Беларуси,

Pages:     || 2 | 3 | 4 | 5 |   ...   | 35 | ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В. Г. МАРАЛОВ ОСНОВЫ САМОПОЗНАНИЯ

Федеральное агенство по образованию Братский Государтвенный университет Кафедра философии и социологии

Что стоит почитать женщинам для поднятия самооценки и умения обращаться с мужчинами. Содержание статьи

  Рано или поздно любой человек перестает довольствоваться имеющимися у него навыками и способностями

👆 Si të zgjidhni një shalqi "vajzë", çfarë është dallimi në mes të shalqi "djalë"

  1. Si te zgjidhni një shalqi "vajzë"
  2. Zgjidhni "djalin"

Jo të gjithë e dinë se shalqi preferuar janë frytet biseksualë të familjes së kungullit. Ato ndahen në "djem" dhe "vajza". Ekziston një mendim se "vajzat" janë më të shijshme dhe më të ëmbla se "djemtë". Prandaj, shumë janë duke u përpjekur për të blerë shalqi vetëm femra. Mendimi është subjektiv, disa pajtohen me të, dhe dikush mendon se dyshemeja e shalqinit nuk ndikon aspak në shije. Është mirë që ta kontrolloni atë eksperimentale dhe të vendosni për veten tuaj personalisht, i cili është i shijshëm.

Si te zgjidhni një shalqi "vajzë"

Ju tashmë e dini se si blini shalqi të shijshme cilësore ? Tani është koha për të dalluar "vajzat" e shijshme. Për ta kuptuar këtë, mëso të dallosh shalqirin "djalë" nga shalqi "vajzat". Nuk është e vështirë të zgjidhni një shalë "vajzë" - "femra" ka një "gomar" të sheshtë (përballë bishtit) dhe një vend të madh të verdhë ose portokalli në anën. "Vajzat" janë më të rrumbullakëta në krahasim me "djemtë" dhe kanë më pak fara. Dhe, siç kemi thënë më lart, "vajzat" janë më të ëmbla.

Zgjidhni "djalin"

Për të zgjedhur një shalqi "djalë", shikoni me kujdes në gomar: është embossed. Vendi konvergon në një moment. "Djemtë" më shumë farë dhe më pak sheqer.

Lexoni gjithashtu

Do të tregojë qartë foton "vajzat"

Por fotografia e shalqi "djalë"

Dallimi është i dukshëm, edhe pse jo menjëherë i dukshëm.

Kjo është, në qoftë se ju doni të blini një shalqi "vajzë", zgjidhni forma të rrumbullakëta të shalqinjve me pika të mëdha. Kështu që ju mund të verifikoni për veten tuaj vërtetësinë e deklaratës se "vajzat" janë më të shijshme. Vërtetë, në tregjet dhe dyqanet që mund të blesh kryesisht "djem", ato gjenden 33 herë më shpesh. Por nëse është shumë interesante, pse të mos kërkosh një "vajzë"?

Por nëse është shumë interesante, pse të mos kërkosh një "vajzë"?